Stambeno-poslovni objekat Po+Pr+4+(5)+(6)

Izgled Zgrade
Izgled Zgrade
Priznanje na Trijenalu Arhitekture, Niš
Priznanje na Trijenalu Arhitekture, Niš
Izgled izgrađenog objekta
Izgled izgrađenog objekta
Izgled izgrađenog objekta
Izgled izgrađenog objekta
Izgled izgrađenog objekta
Izgled izgrađenog objekta
Objekat se gradi na uglu ulica Ćirila i Metodija i Prvomajske; spratnosti je Po+Pr+5+Pk. U podrumu su podzemne garaže i ostave; u prizemlju su lokali; na spratovima su stanovi. Stanovi su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, a površine su od 20 do 80m2.

Lokacija i okolina objekta

Lokacija spada u uzi centar grada, ali je udaljena od gradske buke. U blizini se nalazi Filosofski fakultet, kao i sud, pozoriste. Tu se takodje nalazi i osnovna skola "Vozd Karađordje" i gimnazija "Stevan Sremac". Od parkova je blizu manji park, preko puta suda

Tehnički opis

Pellentesque sed magna tellus, eu pulvinar mauris. Nulla facilisi. Quisque ut elit arcu, quis tempor magna. Nunc et neque in nibh iaculis dapibus eget non ante. Morbi fermentum, dui et auctor iaculis, mi leo suscipit quam, fermentum lobortis felis sapien sed nunc. Mauris in tristique diam. Pellentesque aliquet est aliquet tellus viverra placerat.
Curabitur vulputate, massa at hendrerit cursus, quam nunc tempor mi, vitae luctus turpis tellus sed sapien. Morbi lorem lectus, gravida nec ultricies eget, tempor a lacus. Donec urna tortor, tincidunt id pharetra quis, egestas quis sapien.

Primenjeni materijali i standardi

Zidovi su zidani punom opekom debljine 25cm, obloženi stiroporom debljine 5cm. Međuspratne konstrukcije su "Fert". U podovima je postavljan stirodor debljine 2cm. Podne obloge u stanovima su od hrastovog parketa, a u kuhinjama i kupatilima od keramičkih pločica visokog kvaliteta.Podovi lokala su od keramičkih pločica.